English
Начало Програма Лектори Регистрация Спонсорство Партньори Участници Галерия Презентации
Милена Иванова
Милена има над 13 години професионален опит в областта на човешките ресурси, с основен фокус върху идентифициране и развиване на таланти, както в корпоративни организации (Hewlett Packard Enterprise / HP и Стомана Индъстри АД), така и като консултант на компании от различни отрасли (KPMG).

Mилена е сертифициран Старши професионалист по човешки ресурси (SPHR) от Американското общество по управление на човешките ресурси (SHRM) и е кандидат за Executive МBA от Hult International Business School (Лондон, Великобритания). Завършила е магистърски програми в областта на човешките ресурси към Industry and Labor Relations School на Cornell University (Ню Йорк, САЩ) и Училището по мениджмънт на Нов български университет (София, България).

В настоящата й роля на Мениджър по управление на програми за развитие на талантите за регион Европа, Близък Изток и Африка към Hewlett Packard Enterprise, Милена отговаря за разработването на стратегии и управление на програми и инициативи насочени към служители, базирани в над 30 страни.


©2020 bapm.bg. Всички права запазени.