English
Начало Програма Лектори Регистрация Спонсорство Партньори Участници Галерия Презентации
Мартин Лашколниг
Мартин Лашколниг е основател и директор на Институт за развитие на потенциала в Линц, Австрия. Президент е на Асоциацията на немските лектори и е бил вдъхновяващ публиката лектор на събития от Сан Диего до Дубай и в цяла Европа. Експерт е по мотивация, самооценка и увереност и как те влияят върху лидерите, екипите и компаниите.
Работи в сътрудничество с Джак Канфийлд, "коуч номер 1 на Америка", и е оторизиран от него да води семинари на тема "Принципите на успеха" на немски и английски език из цяла Европа. Мартин помага на своите клиенти и гости на семинарите да преживеят тези уникални принципи, които помагат на всеки, който ги прилага, да постигне пълноценен живот във всички сфери на житейското си функциониране.
Съчетаването на икономическо образование и предприемачески опит с години на изучаване на будистката философия и теорията на възприятията с тибетски монаси в Индия води Мартин до нов, различен подход към проблемите и тяхното решаване.
От 2003 г. Мартин е представител на Международния съвет за самооценка в Австрия. Съветът е световна неправителствена организация, посветена на това да промотира значението на самооценката и самоувереността за всеки човек в обществото - от децата до възрастните, в училище, в семейството и в света на бизнеса.
Мартин създава няколко програми - напр. "Miracle Confidence - 5 стъпки към самомотивираните служители", която помага на компаниите да създадат среда, която стимулира максимална самоувереност у служителите. Това не само води до ползи за служителите, но е и оправдано от икономическа гледна точка. Изследвания показват, че води до ангажирана работна сила със силна емоционална връзка с компанията, по-малко отсъствия поради болести, по-малко грешки и инциденти, повишени нива на задържане на персонала и клиентите.


©2020 bapm.bg. Всички права запазени.