English
Начало Програма Лектори Регистрация Спонсорство Партньори Участници Галерия Презентации

Партньори

Генерални спонсори: 

jobs 

JOBS.BG е най-ефикасната кариерна медия и един от най-посещаваните сайтове в България. JOBS.BG се посещава от над 1.28 милиона уникални потребители месечно (Източник: Google Analytics). Повече от 2 милиона е броят на изпратените CV-та през JOBS.BG за месец.
JOBS.BG e партньор за България в The Network, най-голямата световна мрежа, включваща водещите кариерни сайтове в повече от 130 държави.
JOBS.BG се стреми да създаде оптимална среда, даваща възможност на компаниите да открият най-подходящите кандидати, на кандидатите възможност да реализират пълният си потенциал.
JOBS.BG е Business Superbrand за 2007-2008, потребителски Superbrand за 2009-2010 и Superbrand за 2012-2013.

 

economy

Economy.bg е издание за бизнес, икономика и мениджмънт. Част от Economy.bg е Human Capital – водещата медия в сферата на човешкия капитал.
Economy.bg следи тенденциите в световната и българска икономика от съществено значение за случващото се в България, ключовите бизнес сектори, компаниите и хората, които са част от тях.
Economy.bg създава уникално редакционно съдържание – видео интервюта, статии, анализи, статистики и проучвания, създадени в сътрудничество с мениджъри от български и чужди компании, икономически анализатори и експерти от различни бизнес сектори.
Economy.bg е издание на Jobs.bg. 


one

 ONE.bg е услуга, позволяваща на потребителите да открият, да се свържат и поддържат контакт с:

- бизнес контакти
- експерти от своята или други области
- бивши и настоящи колеги

ONE.bg е услуга на Jobs.bg<brОсновен спонсор
БГ Бизнес Солюшънс е златен партньор на САП България и член на United VARs (Най-голямата организация на обединени партньори на SAP в световен мащаб), от своя страна глобален партньор за продажба на SAP решения от август, 2015 година. Компанията внедрява SAP ERP, SAP Analytics, SAP индустриални решения, като тази година разширява партньорството си и добавя в портфолиото си от услуги SAP мобилни решения, SAP облачни решения, SAP HANA, SAP Success Factors (цялостни HCM решения), CRM решения, E-Commerce решения (Hybris), и др. През 2015 година, БГ Бизнес Солюшънс приключва първия в България проект за миграция на SAP ERP и SAP BW системи върху SAP HANA, стартира проект за внедряване на Hybris (B2B и B2C решения за електронна търговия – част от Customer Engagement and Commerce Suite), както и няколко проекта за SuccessFactors (клауд базирано решение за цялостно управление на ЧР). През 2015 г. компанията приключва и първия проект изцяло реализиран върху SAP HANA.
Спонсор

Аон България е дъщерно дружество на Аон Корпорация и е водеща компания в управлението на риска и консултантската дейност в сферата на застраховането, презастраховането и човешките ресурси. От девет години провежда проучването на мнението и ангажираността на служителите „Най-добрите работодатели“ в България.
Аон има над 66,000 служители, които работят в 500 офиса в повече от 120 държави по света.
Дружеството „Аон България” ЕООД съществува от 2000 година на българския пазар и предлага специализирано обслужване във всички направления на застраховането, включително:
•    Застраховки на имущество – вкл. авария на машини и електронно оборудване, прекъсване на дейността
•    Отговорности, вкл. обща гражданска отговорност, професионална отговорност, отговорност на директорите и ръководните служители
•    Автомобилни застраховки
•    Застраховка на търговски риск
•    Застрахователни решения за финансови институции
•    Доброволни здравноосигурителни програми
•    Програми за допълнителни придобивки на персонала


ПартньорСписание "Твоят БИЗНЕС" е изцяло българско издание, което през октомври 2015 г. навърши 12 години на българския медиен пазар. През всичките години издържа на трудностите и се утвърди като бизнес издание на малкия и средния бизнес. Изключителната стойност на съдържанието на списанието идва от факта, че е единствената медия в България, чиито материали се списват изцяло от специалисти в различните браншове, които дават работещи съвети за предприемчивите българи.
В края на 2009 г. стартира своята он-лайн платформа – www.tbmagazinе.net. Изключително предимство на медията е изпращането един път в седмицата на нюзлетер до абонатите си. Хартиеното издание излиза 4 пъти в годината – през март, юни, октомври и декември. През 2014 г. медията стартира своя уникален проект „Мениджърите споделят“ и издаде първи Алманах на успешните бизнес казуси в България. В момента подготвя излизането на втория Алманах.

©2021 bapm.bg. Всички права запазени.